De verwarde cavia

Het nieuwe boek van Paulien gaat niet over taal.

Maar over een cavia.

Die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt.

Oké... 

Een cavia op een kantoor tussen de mensen: het klinkt wat onwerkelijk, maar voor iedereen die maar een blauwe maandag met collega’s heeft gewerkt, zullen de kantooravonturen in De verwarde cavia heel herkenbaar zijn.
Van de symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot.

De verwarde cavia is verschenen op 9 april 2016. 

 

 

 

Taal is zeg maar echt mijn ding

Taal is zeg maar echt mijn ding is het eerste boek van Paulien Cornelisse. Het kwam in 2009 uit bij Uitgeverij Contact. In 2013 bereikte het boek de platina-status (500.000 exemplaren van verkocht).

Paulien heeft de voorkant zelf getekend, met een rode Mitsubishi Uni-ball Eye Fine.

En dan nog iets

En dan nog iets  is het tweede boek van Paulien Cornelisse. Het kwam in februari 2012 uit bij Uitgeverij Contact. Tegelijkertijd komt ook het gelijknamige luisterboek uit bij Uitgeverij Rubinstein.

Wederom heeft Paulien de voorkant zelf getekend, nu met een blauwe Mitsubishi Uni-ball Eye Fine.

Luisterboeken

Zowel Taal is zeg maar echt mijn ding als En dan nog iets zijn ook te koop als luisterboek. Wat je dan niet hebt zijn de tekeningetjes, maar in ruil daarvoor heb je extra audio die lezende mensen dan weer moeten missen. Bij Taal is zeg maar echt mijn ding zijn genante puberdagboekfragmenten toegevoegd, bij En dan nog iets staat er een echtgebeurd verhaal op, in het engels, live opgenomen.

Ook is er een luisterboek van Echt Gebeurd, de maandelijkse verhalenmiddag die Paulien organiseert met (o.a.) Micha Wertheim en Eva Maria Staal.